Het man i blåa badbyxor förgyllde dagen!

Efter att jag firat min födelsedag hemma firades den tre dagar senare hos mamma. Dit kom jag utan att veta vad som skulle hända! När jag kom innanför dörren skulle vi direkt ut igen till min bil, sen fick jag köra och mamma sa bara sväng höger eller vänster. Efter ett tag kom vi till Tranan Spa, et jättemysit litet spa som en tjej hade. Hon tog bara emot en grupp i taget så vi fick hennes uppmärksamhet hela eftermiddagen! Först när vi kom fick vi varsin morgonrock att hoppa i och mamma hade tagit med en extra bikini åt mig. Sen fick vi sätta oss i sköna stolar, fick goda nötter o tugga på och vatten att dricka.  


Sen fick vi komma ut i hennes utomhusbad! 40 grader varmt bad med inbyggd massage och bubblor så man efter ett tag kände sig helt uttorkad! Riktigt skönt var det, när vi kom in igen var det dags för mig o få en rygg och nackmassage, sen var det mammas tur o då satt jag lite i bastun, gjorde en härlig ansiktsmask av lite prova på rpodukter hon hade där och drack gott lakritste och åt frukt! Bara njöt! En utomordentligt bra present av mamma och Hans! Den kan dem vara riktigt nöjda med! :-D

I jul har det varit dem vanliga traditionerna (jag är såååå trött på traditioner...) borde döpas om till "tradigationerna"! Våga ändra julfirande lite liksom! Det som har gett mig en hel del vuxenpoäng iaf är att jag i år tyckt mer om det kalla på julbordet! Kan vara bara för jag tänker lite nördigt nyttigt... (lax,sill du vet, omega-3 så det stänker om det! ;-) 
Men min bästa julklapp på julafton var Sofias egengjorda örngott! Jag drog upp det ur förpacknignen såg vad det var och tappade den för jag blev så uppspelt! Sen skrek jag "jag såg var det var, jag såg det! Men gud, det bara rusar i mig nu!!!" Och verkligen, jag blev helt darrig! För där låg ett örngott med Kim Källström på! På ena sidan står det "Nattinatti, sovgott, ses imorgon" och Kim är med på en av sina sexigaste bilder! På andra sidan står det "Godmorgon Hanna" och han är på bild som svettig fotbollsspelare, (helt slut efter natten helt enkelt!) alltså den är så fin!!! :-) Längtar till sängen varje kväll...
 

På juldagen i år var jag på Peppes Bodega, först var vi på förfest hos Micke Svensson, där var Micke tvungen att ta kort eftersom så många tjejer hade han aldrig haft samtidigt i sin säng förr!

Sen på annandagen var vi i Strövelstorp och spelade inomhuscup med damlaget, och det gick helt utomordentligt! Det vill säga vi vann hela cupen! :-) Får se till att fortsätta med denna vinnande trenden till söndag då det är Bjäre Cup som gäller! Där har vi ju lite fler supportrar med oss också, i Strövelstorp var det 7 pers som satt och hejade på oss... men det gjorde de bra!

 Det vinnande laget!

Något har hänt i Skåne!! V har haft snö liggande nu i ett par veckor! En kväll när det kommit jättemycket var jag och Olof ute och byggde en snögubbe och en pulkabacke! Vi bunkrade upp med snö i trappan i trädgården och plattade till så det blev en backe, Magica de Hex backen kallade Lina och Sofia den när vi var små. Då var det mördarbacken, livsfarlig att åka och omöjlig att bygga... Nu var den inte så svår att bygga, men nu är vi ju lite äldre... Skitkul var det att åka iaf, och vår snögubbe blev jättefin! Dagen efter hade det tyärr töat lite så snögubben hade dött... Men det var kul att vara ute och leka i snön mellan 22 och 23 på kvällen!

Imorgon är det nyårsafton, jag har köpt en riktigt snygg klänning och högklackade skor att ha! Har varit grymt mycket på jobbet denna veckan, men idag var det nåt som gav en lite extra kraft! Där var nämligen världens snyggaste kropp som gick runt i blåa badbyxor! Jag vet inte riktigt hur ansiktet såg ut för jag tittade aldrig så långt upp, men det sexpacket var perfekt! Och nån gång när jag jag förbi utanför såg jag bara en arm men alltså bara den var ju så muskulös så jag blev helt "hormonstinn" som Malena uttryckte sig... ;-P Kul när det är nåt som livar upp, tyvärr hade han inte bokat in nån behandling så jag fick aldrig klämma på honom...Imorgon jobbar jag också och slutar inte förrän halv 6-6 och sen på fest kl 7, men vi har vi både en tjej som nyårssminkar och en som gör håruppsättningar på spa imorgon så hinner jag och där finns tid kan jag bli ordentligt uppfixad! ;-) Annars kommer jag ju ändå vara så snygg i min heta klänning! ;-)

By the way, ibland är det bra att ha övertalningsförmåga! Såhär snygga fick jag de andra att se ut på luciadagen på jobbet! Glitter i håret ska det vara! :-)


8% invalid och 22 år!

Igår fyllde jag 22 år! :-)


Detta firades riktigt ordentligt! I lördags hade vi damlagsfest, jättekul! Ingalill hade fixat ihop en god tacopaj och Lars o Göran hade inrett klubblokalen så fin så med glitter o lampor och plastgran. Vi var massor med tjejer och Lars hade ordnat ihop roliga lekar åt oss. Vi blev indelade i lag sen var det massor med olika grenar; man skulle spika i spik, såga brädor, tända flest ljus med en tändsticka, nynna låtar, få fram vilken engelsk låt det var som var omgjord till svensk och mycket mer! Riktigt roligt var det och mitt lag slutade som delad etta! :-) När klockan hade passerat midnatt fick jag och Pernilla (som fyller år samma dag) sitta och njuta av "Vi gratulerar, vi gratulerar...." :-) Efter allt detta var klockan kvart i ett och jag, Anki, Jojo och Karro tog en taxi in till Ängelholm. Jag har inte varit ute i Ängelholm på nästan ett år tror jag så bara det var väldigt spännande;-P Väl där inne träffade vi Oskar, Filip, Nille och Ludvig hemifrån så vi satt på Torstens ett tag. Där träffade jag även Mange (som också jobbar på Torekov Hotell) som bjöd mig på en flaska champagne när han hörde jag fyllde år! :-) Sen bar det av ner till Bahnhof, men då hade vi tappat bort Karro... På Bahnhof plankade jag in, allt för lätt att göra det där så svårt att motstå frestelsen... ;-P Sen shotade vi i baren och flängde runt på dansgolvet! Jag hade skitkul! :-) Innan taxifärd hemåt var det några som tvunget skulle ha lite nattamat på Lindéns så blev en sväng inom där också. Kom hem vid halv 5-5, och hade beställt väckning med sång av familjen till 9 på morgonen! Så det var tidigt upp på födelsedagen, en sån dag vill man ju inte sova bort liksom... ;-)
Jag hade bland annat önskat mig upplevelser, så därför hade ju familjen ordnat ihop en liten plojgrej åt mig...
De tog på mig ögonbindel, satte mig i bilen (där min låt Honey Honey spelades på hög volym) och körde iväg med mig, efter nån minut hörde jag att vi körde upp på gården igen. Sen ledde de ut mig och satte mina händer på något, efter att ha känt mig fram kände jag att det var en kundvagn! Det visade sig att de i vårt gamla stall hade satt upp en snirklad bana med koner som jag skulle köra med kundvagn igenom!! Haha, så detta gjorde jag om o om o om igen (slog nytt rekord varje gång, men sen kom Olof och slog mitt rekord med 4 sekunder...:-()Historien bakom det här är ju då att jag i veckan fick svar från försäkringsbolaget angående min invaliditetsbedömning (man ska göra sån 2 år efter korsbandsoperation), den visade att jag räknades som 8% invalid (gav lite goa pengar!;-)) och då frågade min familj vad jag tyckte var svårt att göra, då nämnde jag bland annat att svänga med kundvagn när man handlar kändes obehagligt i knäet. Det är därför dem gav mig denna "upplevelsen"! Galen familj...


På damlagsfesten tog vi nya fina bilder på hela laget! "En jävla massa folk ni e" - som pappa sa... ;-)



Sen har det ju hänt en hel massa andra också den senaste tiden!
 Jag har tjänat en massa vuxenpoäng! Har nämligen varit på bankmöte hos Rikard och har nu mycket större koll i hur det går för mina aktier o fonder, har bland annat satt upp mina aktier på gadgets (till höger på min datorskärm) så att de uppdateras var 20 minut och jag då kan hållla koll hela tiden på hur det går för dem! Snacka om vuxenpoäng liksom.... ;-)

Sen har jag vairt uppe i Halmstad och hälsat på Olof i hans lägenhet, som han faktiskt börjat bo i nu! Efter att ha haft den ett år utan att ha sovit i den en enda gång bor han nu där uppe i veckorna! Så jag var uppe och kollade in den också var vi på bio, såg 2012. En mycket bra "världen går under-film", så bra så att Olof såg den på bio dagen efter igen med sin lillebror!

Jag har även njutit själv av lite behandlingar när jag varit ledig! :-) Var på spadag med Magdis i tisdags. Började med att Magdis tåg var försenat, så det blev lite stressigt för att hinna med lunchbuffén som ingick på vår spadag! Men min lilla guldiga fara kan man lätt ta sig på en kvart mellan Båstad och Torekov... Sen badade vi, basta och bara satt och hade det gott innan vi fick våra behandlingar, jag tog Tromborgs saltkur som är saltscrub över hela kroppen och sen ansiktskur, jätteskönt! :-)

I lördags var jag på 98-årskalas på eftermiddagen! Det är inte dåligt, han var liksom gammal redan när jag föddes ju! I och för sig har jag en gammelfaster (pappas faster) som är 103 ½ år! Vad har man inte varit med om då liksom...