Hårdträningsperiod!

De senaste veckorna har jag satt igång en hårdträningsperiod här i Orsa! Kände att jag var så rastlös och när här är dåligt med fester o saker att hitta på så får man ju lägga ner tid på annat, så nu är det gymmet som gäller 5-6 dagar i veckan. Det farliga är bara att när jag sätter igång såna här perioder blir jag så sjukt träningsnarkoman så jag är rädd att jag snart kommer få ont av överträning... :-S fast försöker variera träningen rätt mycket och verkligen se till så jag får någon vilodag i veckan, så det ska nog gå bra ;-) Är väl förresten bara till att vänja sig nu för nu har jag fått färdig hela min LIA, och jag kommer vara 4-5 veckor på Aktiverum träningscenter i Helsingborg så då lär det ju bli en hel del träning, vill ju satsa på att bli lite gruppträningsinstruktör sen så kommer nog gå på många gruppträningspass där! De andra 4-5 veckorna kommer jag vara inne hos Rögle (hockeylag i elitserien för dem som inte vet det... :-P) Så det kommer bli att knåda hockeykillar istället för fotbollskillar i höst ;-)  Så även om det inte blev utomlands någonstans i höst så känns det som att detta kommer bli bra, svårt att hitta något annat än spa om man ska utomlands och jag vill ju ha träning och idrottsmassage så! Men brännan har bleknat sen i sommar så någon vecka utomlands hade varit bra ;-P
 
Annars testar jag på "det nya" för massörer nu- spikmatta! Känner sig lite som en fakir när man ligger på den, men rätt skönt, iaf om man är en sån som jag som gillar lite smärta... :-P Ger lite samma effekt som att få massage, men är man då lite dålig på att ta massage själv men jobbar mycket med kroppen så kan spikmattan hjälpa till att lösa upp spänningar i ryggen också! Så jag försöker ligga på den iaf varannan kväll, det är perfekt för man blir ju lite dåsig och trött efteråt (som vid massage) så man sover riktigt gott då.

Vädret här uppe har de senaste dagarna ändrats drastiskt till höst. Det har blåst lite så marken är full av gula löv och på träden är det mer gult och rött än grönt. Men det är fint väder med sol, faktiskt helt klarblå himmel idag! Och graderna håller sig fortfarande runt 15 grader på dagarna, men sjunker nära nollan om nätterna... Men snön verkar det som man ska slippa! Har 2½ vecka kvar här nu innan LIAn börjar så tror vädret ska kunna hålla sig ganska varmt till dess! Snön kan vänta tills januari när jag ska upp här igen! :-) 

I helgen har här varit Orsa höstmarknad, mysiga stånd- dock såldes samma grejer som förra året överallt, kanske dags att variera lite... Sen var där nöjesfält med Virvelvinden och chokladhjul och grejer, men det blev inte åkt nåt i år, åkte förra året så det får räcka! Är en lite nära-döden-upplevelse i de skrangliga karusellerna som sätts upp och ner på olika ställen varje helg, någon gång lär de ju glömma skruva åt någon skruv.... :-S I går var jag, Elenor och Ingela även på ett jättemysigt gammalt fik här i Orsa, satt på uteserveringen o åt riktigt smarriga våfflor och drack varm choklad. Det var riktigt härligt! Caféet var inrett med gamla burkar och flaskor på hyllor och låg även gamla skvallertidningar från både 1954 och 1973, på den senare var den stora rubriken  "Exklusiv intervju med Silvia Sommerlath- kanske Sveriges nästa drottning" Nä, dit får vi nog se till att gå någon mer gång innan man drar ner till Skåne igen!

Förra helgen var jag faktiskt hemma en runda för mormors begravning, men hann även med en massa roligt! Det blev step och core på gymmet, fotbollsträning och match, lite speed-shopping, beställde mat med damlaget och kollade på Rögle, gott men jag och Jojo mådde illa och hade ont i magen sen hela kvällen så det var ju inte riktigt lyckat men vi var på fest hos Vickan ändå, 2*födelsedagskalas hos Frida, det ena blev med lek med massa kusinbarn (7 st mellan 0-2,5 år!), tur man kan lämna tillbaka dem till mamman när man tröttnat... lekte också med Nora och Alfred och hälsade på mitt lilla fadderbarn. :-) Sen var jag inne hos Rögle och fick träffat sjukgymnasten och sportchefen där inför min LIA och lunchade med mamma och Hans. Sen blev det ju såklart lite masserande av nära och kära. Var hemma torsdag till tisdag så då hinner man ju med en del! Hann till och med börja sakna min lägenhet och folket här uppe i Orsa!

Missade tyvärr en damlagsfest hemma igår, men är det verkligen sant att Camilla har "Far jag kan inte få upp min kokosnöt" på singstar! Min duschlåt, hade ju varit drömmen att sjunga på singstar ;-)

Nästa vecka ska vi gå in på den sista behandlingen (gjort aromainpackning och lerinpackning) och nu väntar alginpackning. Men det blir en baggis, lärt mig en liknande behandling i Danmark i våras ju! :-) Så veckorna här nu är ganska softa, men jag klagar inte... hinner man ju med så mycket träning istället! ;-P