Fotbollsgalans hunk!

Imorgon ska jag få nåt av det bästa jag vet....FRUKOSTBUFFÉ!! Det är nämligen så att vi ska ha frukostmöte på jobbet och då bjuds vi från frukostbuffén på Torekov Hotell, tur för annars vet jag inte om jag fått motivation nog till att pallra mig upp kl 7 imorgonbitti. Jag har nämligen haft sovmorgnar hela veckan och tur har det varit för i måndags tog jag svininfluensavaccinet och efter det har jag varit trött och sovit som en stock till 10-11 på förmiddagen! :-S Men hoppas jag ska ha blivit lite morgonpigg till imorgon...

Vaccineringen hade jag funderat ett tag på fram och tillbaka ifall jag skulle ta eller låta bli att ta... Man får ju höra så mycket fram och tillbaka om vad det ska innehålla, biverkningar m.m och jag som lider av extrem beslutsångest har ju då haft väldiga problem med detta kan ni kanske förstå... Tillsist bestämde jag mig ändå för att ta den, jag gillar ju "sprut-smärta" så tänkte att det kunde nog bli härligt. Men i smärtfaktor var den lite mesig, den gjorde inte så ont som jag hade hoppats på och sen efteråt kändes det mer som när man känner att man börjar bli förkyld. Så jag åkte inom affären på vägen hem och köpte kiwi, granatäpple och andra antioxidantkickar för att slippa en lättare influensa (som en av biverkningarna kan vara...) Proppade sen i mig av detta under kvällen men vaknade ändå med huvudvärk och skitont i armen (där de stuckit). Så tur det var en lugn dag på jobbet för mitt huvud hade inte orkat med besvärliga gäster... Efter hand fick man en seg muskelvärk i hela kroppen också... allt detta höll i sig lite till onsdagen vilket gjorde att jag missade två pass på gymmet denna veckan... :-( irriterande! Men idag har det varit bra så ikväll har jag varit på gymmet och svettats och slitit! Ahh, I like it! :-D

Idag har jag även varit en runda i Mölle och blivit bjuden på god mat av mamma och Hans. Mamma och jag kom även ut på en härlig höstpromenad i skogen. Sen fick jag en "bara sådär-present" av dem innan jag skulle åka! :-) Kul, det är nästan dem presenterna man inte väntat sig som man uppskattar mest!

I måndags var det fotbollsgalan, och jag hade ju sån tur att min kompis Sara skulle dit med sin pojkvän då han vunnit skytteligan i superettan. Så jag hade sagt till henne redan när hon berättade för mig att de blivit bjudna dit att hon måste fota Kim Källström åt mig om han var där! Och sen har jag skickat en del "kom ihåg-sms" åt henne angående det här, så i måndags skickade jag igen och undrade hur det gick...Till svar kommer ett sms, på en stiligt uppklädd Kim sittandes bara bordet bredvid i samma höjd som henne så hon hade honom i blickfånget hela tiden!!! Jag visste inte var jag skulle bli av, i efterhand informerade hon mig även om att hon hade haft andra hetingar från landslaget precis mittemot och vid samma bord hade hon även haft vår nya förbundskapten... hon sa att jag omöjligt hade klarat av att vara där, jag hade blivit alldeles till mig! Och jag blev ju alldeles till mig av bara bilden på Kim på mobilen tänk då att möta honom in real life (med dem lila byxorna han hade också så var han ju ännu hetare), så jag antar att hon hade rätt... Ska träffa Sara på söndag så ska få höra allt smaskigt skvaller från galan då! ;-)
 Hetare än hetast! ;-)


Bassäng i källaren

En dag för någon vecka sen fick vi snälla presenter av Torekov Hotell, väldigt bra ställe att jobba på! ;-) Vi fick åka till Asia Spa i Varberg och njuta hela dagen! Vi bjöds på lunch, inträde till spa med massor av spännande bad och varsin 25 minuters behandling! Där fanns varma japanska källor, mysiga vilorum (ett där man låg i hängmattor som hängde från taket, hela rummet var helt vitt och man hade utsikt över hela Varberg! I det rummet kunde till och med jag bli helt avslappnad!)

 

 









Sen var där ett riktigt häftigt bad (se bilden), vitality pool kallade dem det. Man gick runt till olika avdelningar i badet där man skulle sitta eller stå och genom vattenstrålar få massage på olika delar av kroppen. Där var en undervattenström där man skulle åka med och bara slappna av, men den tyckte jag ju var roligare att springa i motströms på, blev det ju lite träning av det också liksom! ;-) Sen var där en del som höll på att ta sönder bikinin på en då vattenströmmen drog i den åt helt fel håll, en annan del höll på att ge en ett vattenlavemang men det behöver vi ju inte prata mer om...
Där fanns ju också olika bastuer; ångbastu, torrbastu och saltbastu. Men jag gillar itne så mycket att basta, tycker det blir för varmt också får man svårt att andas så jag utforskade inte dem så väldigt...men jag var en av dem som vågade hoppa i den kalla dippoolen! ;-)
Framåt eftermiddagen fick jag min behandling, hade lite beslutsångest som vanligt och ändrade mig i sista sekund till en annan behandling! Fick genkimassage, en fot och handmassage med lavendelkräm. Sjukt skönt! Och medans hon masserade händerna fick fötterna ligga med värmedyna på och bli ritkigt varma! Nä, det var riktigt skönt, nöjd att jag inte tog rygg och nack bara, man glömmer lätt bort hur skönt det är att få massage på händer och fötter också. Sen när man ger så ofta glömmer man nästan bort hur skönt det är att faktiskt vara på andra sidan, att vara den som får! :-) Nä det var en riktigt härlig dag! Och dagen slutade med ett härligt träningspass på gymmet! :-)

Förra måndagen gick jag utbildning till hawaiiansk massage på jobbet. Olof fick vara med som min "docka", alla hade med sig varsin person som bara ska ligga stilla och låta oss klämma på dem! Han fick godkänt, fast att han var lite väl kittlig under fötterna... Den hawaiianska massage blir faktiskt roligare ju mer man gör den! Man jobbar efter meridianer (energibanor) i kroppen mer än efter musklerna. En avslappande behandling som sätter igång energin. Ska göra en 80-minuters hawaiiansk imorgon, vilket känns på gränsen till lite för länge att stå och massera i ett sträck...men tiden rinner faktiskt iväg ganska snabbt!

Annars har jag och Olof tagit över tipsrundorna i höst, Olof har vunnit två ggr och kommit 5:a en gång och jag har kommit 2:a, 3:a och 4:a. Så vi spelar bingolotto som andra gubbar och gummor om söndagarna! Har dock inte vunnit nånting än men på söndag har vi nu 5 lotter så då ska vi väl få nån vinst!

I förra veckan hade jag sån tandvärk av en visdomstand, lite svullet och sånt också så jag var lite orolig över att jag skulle behöva gå till tandläkaren. Men det har bättrat sig och nu är det nästintill helt bra! Malena satte i lite nålar i öronen för att ta bort smärtan på mig i fredags så kanske det har hjälpt till lite! Väldigt kul iaf att gå runt med tre nålar som sticker ut ur örat på mig, de sitter fortfarande kvar och ska sitta där tills dem ramlar ut säger hon! Coolt med alternativa grejer alltså...

I fredags var jag på Afterwork, det känns lite vuxet! ;-) Vara på Afterwork efter en arbetsvecka, inte efter en skolvecka som lillebror, då går man ju bara ut, då handlar det inte om att man går på Afterwork! Nä, jag, TP och Linda var på Hovs Hallar i fredags och åt och drack varsin cider. Snackade lite om vad som hänt på senaste osv.

Ikväll har pappa badat i källaren! Han skulle nämligen höja värmen för att jag klagade på att jag frös, bara det att han skruvade nog lite för mycket på en ratt eller nåt för helt plötsligt skriker och svär han, står med ratten i handen och vatten sprutande över hela rummet... Så han fick akutringa Pelle som fick komma hit och fixa! Så bassängen i källaren har nu sjunkit undan och allt är lagat. Förhoppningsvis ska jag kunna sova på mitt rum i natt också, men Pelle sa att mitt element kunde ha gått i sönder så isåfall får det väl bli bäddsoffan... Här får man för att man fryser...