Sommarvecka med Hanna and Johanna! :-)

Sommar, sommar, sommar! Helt ljuvligt är livet på sommaren! Förstår inte dem som föredrar vinter framför sommar... Bo precis vid havet, gå ner och bada när helst man känner för det, ta mysiga cykel- eller joggingrundor(ja, foten har börjat kunna jogga lite grann! Lite olika hur bra det går från dag till dag men mitt max är 3,5 km. Fast då värkte det en del efter... Men snart ska vi nog kunna komma upp i lite längre avstånd!) Kunna äta smarriga jordgubbar eller hallon varje dag. Bli lite fräscht solbränd! Det har varit fint väder sen jag kom hem från Grekland, det är mer än en månad nu! Extremt varmt vissa dagar till och med. Det enda jobbiga nu på sommaren är på jobbet, för där blir helt olidligt varmt i behandlingsrummen! Idag började jag nästan se hägringar... Det formligen rinner svett av en, man känner sig inte överdrivet fräsch... Men när man väl kommit hem och fått ta sig ett dopp i havet börjar temperaturen lägga sig på 37 grader igen:-) 

Ja, denna sommar har jag inte bara jobb, jobb, jobb utan även fått till lite ledighet! Hade min lilla favorit, Johanna på besök från Jönköping i 1 vecka. Och då tyckte jag jag hade semester, jobbade bara lite några förmiddagar o nån timme nån kväll! :-) Det är semester för mig, i och för sig kändes det som jag hade semester i söndags för att jag var ledig mellan 12 och 16 på eftermiddagen och kunde ligga i solen och gotta mig då! Tänk då om jag hade haft riktig semester i 4 veckor, jag hade blivit galen!! 
Igår tog jag ledigt hela eftermiddagen för att jag och pappa skulle köra ner och kolla på min drömbil! :-) Har bestämt att jag vill ha en Mazda Miata MX5. Den är så jävla läcker! Så hade det kommit in en annons på en i Helsingborg som var till försäljning så vi åkte ner för att titta på den och se ifall vi ville ha just den. Men tyvärr hade någon annan hunnit före och köpt den nån timme innan vi hann se den... :-( Men den var silvrig, jag kanske passar bättre i en röd...? ;-)
Annars är ju guldbilar min grej...


När Johanna var här hade vi jättekul! Vi semesterfirade med olika drinkar, köpte mynta som jag till och med planterade och nu har den börjat växa så nu kan det drickas mojitos som bara den! Vi badade och solade, fikade och lunchade i både Båstad, Torekov och Ängelholm. Träffade EMD-Mattias på ICA, spelade kubb och badade naken-nattadopp. Vi var ju såklart på fester! Både VKIF:s sommarfest i Broddarp, där vi var i en lada varm som en bastu och dansade till Soundtrip! Jag sålde även hamburgare och korv, där jag visst blev igenkänd från jobbet för en dam undrade "om jag inte brukade jobba på Torekov Hotell också?" Bara man inte börjar bli som pappa alltid kör med - alla känner apan, apan känner ingen... Sen var vi på Glimminge Open, sommarens höjdpunkt ju! Helt perfekt väder var det, hett som bara den! På dagen var det volleybollturnering, där jag, TP, Johanna, Cornelia och Cassandra var laget som bara bättrade på brännan... Vi hade packat seriös picknick med rosévin, ost o kex o jordgubbar. Sen på kvällen var det den väldiga banketten! Rolig bordplacering, perfekt nära dörren så vi hade det lite svalt. Till skillnad mot dem som satt i andra änden av lokalen... :-P Härliga snapsvisor! Fin solosång av Rikard med Stad i ljus. Dock lite farliga bänkar att hoppa på, varav några gick sönder. Men vår bänk klarade sig mirakulöst nog! Den bågnade annars nästan ända ner i marken... Sen blev det dans, dans, dans och lite annat smått o gott!:-)
 
Glimminge Open är årets höjdpunkt som man hinner börja längta till nästa år redan innan festen har tagit slut...