I like bygdegårdsfester!

I lördags hade Per, Mange o Jessica 25- och 30-årsfest i "välkända"  Västra Karups bygdegård, som det så fint var beskrivet i Svensk Damtidning! (Tydligen hade någon smårik sak haft 50-årsfest där för ett tag sen och då hade Svensk damtidning varit där och fotat alla gäster till mingel-reportage till tidningen!) Lite coolt... Kanske hamnade man på samma plats som nån av grevarna suttit på då ;-P Bordsplaceringen blev jag ju nöjd med, Per o Mange vet hur jag vill ha det så ;-) Jag hamnade alltså mellan två singelkillar, hehe...så det kunde ju inte bli annat än lyckat! ;-) 
De hade även fixat fram en massa helium, så jag o Elin körde hårt på heliumet ett tag, sjunga med helium är oslagbart! Undrar om rösten kan bli sån permanent om man drar in väldigt mycket.... vi snålade ju inte precis men jag har iaf fått tillbaka min vanliga röst, är ju egentligen ganska mörk så hade nog inte skadat med lite helium ;-)
                                             
För ovanlighetens skull var faktiskt alla tre systrarna Arvidsson på samma fest!
                                             
Vi började kvällen med fördrink hos Emma Hervén, där jag tog "lättklädda" bilder på Ulla med min nya mobilkamera! Haha, hon gillade inte det riktigt... Men kameran på mobilen är helt klart godkänd, även i lite dunkelt ljus ;-P Sofia pillade med våra fina presenter som hon suttit o pysslat ihop under dagen- fotbollar som såg ut som en blomma med aluminiumfolie som blad runt om! Fiffigt! ;-) 
                                               
Det blev såklart massor med shakande på dansgolvet! Hade sjukt ont i fötterna mot kvällens slut... men sånt e det värt ;-) Frida hade fixat till mitt hår också, med flätor o lockat såg jag ut som en lite docka ;-P Det gjorde ju inget att jag till det hade fått låna världens snyggaste kjol av Malin... ;-)
Ja, festen blev verkligen en kväll som kommer ligga i topp länge! ;-)

I onsdags fick jag vara med o hålla i ett dans o sång pass för 6-8-åringar på Aktiverum. Skitkul! Var typ som när jag sjunger karaoke! Alla barnen hade med sig färgglada mickar, min favorit var en tjej som hade en ljuslila med glitter på ;-) Sen var det dansande och sjungande framför spegeln till ABBA, schlagermusik o allt möjligt, var ett pass som passade mig upp i dagen! Grejen är att de behöver faktiskt fler instruktörer till de passen så kanske man ska satsa på ;-P hehe... En timme kan jag klara att ha tålamod med barnen... Healingbehandlingen jag fick testa på kändes väl sådär, väldigt avslappnande och skönt men annars vet jag inte om det gjorde så mycket... :-S Men tja, jag kanske inte är riktigt rätt person för att ta emot en sån behandling...healing och sånt är ju inte de första folk skulle koppla mig till... :-P
Idag har jag hållit i cirkelträning för 11-14 åringar, gick bra, satte ihop lite fina styrke- och konditionsövningar som de fick jobba mellan. Satt ihop cirkelpass förr så det var en baggis ;-)

Nu ska jag nog dra ner på stan en snabbis, har en del folk jag behöver köpa presenter till...

Helsingborg, my current hometown! ;-)

Nu har jag börjat min LIA på Aktiverum i Helsingborg, bara varit där två dagar än men idag var jag helt slutkörd efter att masserat nästan hela dagen, så röt till att jag vill träna på spabehandlingar inte massage! Så nu ska det bli lite bättre. Igår var jag emst ute i gymmet, testade på lite pass och sprang på både Henke Larsson och massören jag hade som handledare i ÄFF i våras! Sen var jag och min nyblivna sambo Annika på innebandy igår, jag föll lite för en i FCH ;-) Och gissade vem som mer var och kollade på innbandyn... Henke Larsson såklart! Lyckas springa på Henke Larsson två ggr under min första "boende-dag" i Helsingborg! Lite sjukt... Han tänkte nog också hon har jag ju redan sett en gång idag! Eller har jag lyckats få mig en stalker, fast jag såg honom inte idag så verkar lugnt ;-P 

Nu har jag börjat använda min nya mobil, den e såååå fin! Och där finns typ ett slags tetrisspel på den som jag fastnade i, riktigt roligt. Jag har blivit lite tetrisfreak nu igen! Jag o Kristina hade tetristurneringpå datan i förra veckan uppe i Orsa, jag vann såklart! :-)

I fredags åkte jag hem från Orsa, jag, Maria o Malin delade tåg ända till Göteborg där vi skulle varit kl 14 men var där istället 17.30... loket gick sönder utanför Laxå och det tog tre timmar att få dit ett nytt... all alkohol har nog aldrig tagit slut så fort från bistron på tåget! Var lite skoj, var till och med några resenärer som började flörta med varandra, hehe jag var nästan inte en av dem, log bara o slängde med håret nångång ;-)  Vi fick även passa en nio månader gammal baby medan deras mamma åt, Malin var bra sugen på o ta med den hem! Sen på tåget från Göteborg var där en snygg konduktör så jag hade väldigt roligt där med! ;-) Hann dock inte hem om pappa nu utan det blev råg till Ängelholm och sen bil med Per därifrån ner till Lund och Ingrids inflyttningsfest, och den hade jag sett så mycket fram emot så den höll mitt humör uppe hela tågresan, trots att den startade 5.50 i Orsa och inte var färdig i Lund förrän 21.15... :-S Ingrids fest var lyckad! Var ute på Tegners också där jag kom in trots jag inte hade studentleg, sa jag var massör och gav vakten lite nackmassage så släppte han snabbt förbi mig! ;-P hehe... Sen delade jag säng med Jojo, fick godkänt som sovkompis, snodde inte mycket täcke, snarkade eller rullade över henne! Efter det bjöd Ingrid på våfflor till lite brunch och sen hamnade jag, Olof och Henrik Viebke på en fotbollsmatch på vägen hem, Per skulle kolla Förslövs kvalmatch som de spelade precis utanför Lund, det var inte det roligaste jag varit på, regnade och var kallt- fick artorskänning i knäet... :-P Sen var jag hemma hos pappa en timme innan jag stack in till Ängelholm till Emma Persson på tjejmiddag, hon hade gjort så fint med god mat, trerätters plus snacks och lite shots! Sen sjöng vi singstar tills vi märkte klockan var kvart i ett och det var lite sent för att gå ut...så jag, Linda o TP tog sista bussen till Grevie och tog sen en entimmes-promenad hem, 5,3 km mätte jag det till nästa dag! Härlig runda mitt i natten...

Nu tror jag att jag ska krypa ner i min fina sovhörna Annika fixat till mig för imorgon ska jag få nåt så spännande som behandling av en healingterapeut, ska bli väldigt spännande!  

Jag ska få en ny mobil!

Igår ringde en väldigt trevlig tjej från min operatör och ville ge mig en ny telefon! Och jag har faktiskt varit lite sugen på o byta ut min den senaste tiden, men har velat ha en slide-telefon igen och gärna en vit igen(stilrent liksom ;-P) Också är det det hon erbjuder mig! :-D En ny snygg sak som kommit ut i veckan och som nu är på väg hem till mig :-) 
                                              

Och känns riktigt bra att jag skänker 50 kr till Rosa Bandet genom att välja den! Också får jag en helt ny mobil utan att betala ett öre :-) Il est perfetto! ;-)

I tisdags anordnade reseklassen på skolan thaiafton! Kryddig thaimat (som tur var lite mildare mat också för såna som jag, som inte gillar alltför stark mat...), stora gröna växter, reggae-musik, värmeelement för den rätta atmosfären och såklart skulle man vara sommarklädd! Så där kom folk i bikini, sommarklänningar, kortkort, vida byxor, solbrillor, snorkel och cyklop! Riktigt stiligt ;-)

Annars går jag snart in på min sista skolvecka för hösten! Känns gött! Försöker passa på att ge varandra behandlignar och massager nu in i det sista, fick en ordentlig rygg och nackmassage på 1½ timme av Elenor i måndags, kändes som världens träningsvärk dagen efter! Perfekt man får samma effekt av att bara ligga o lata sig som att träna hårt ;-) Nästa fredag åker jag iaf hem till Skåne, och planerna är redan tajta för första helgen hemma... :-S Hinner vara hemma någon timme på fredagen sen tar jag tåget igen ner till Lund och Ingrid som ska ha inflyttningsfest med utgång! Ska bli riktigt riktigt kul o festa loss i Lund, o våffelbrunch dagen efter låter ju inte heller helt fel ;-P Hoppas även på lite heta killar i jämförelse med Orsas tama utbud... ;-) Sen lördagskvällen är jag bjuden på tjejkväll till Emma Persson, kommer vara mycket folk jag inte träffat på länge tror jag så ska också bli väldigt roligt! :-) Sen på måndagen börjar min lilla tid nere i Helsingborg o Aktiverum!